Fyon | Het Stadsveld

Fyon Het stadsveld is gevestigd aan de SL Louwesstraat in stadsdeel Het Stadsveld, tegenover de huisartsen. In december 2013 zijn voor de tweede keer geauditeerd en hebben we wederom onze topzorg en plus praktijk certificaat behaald.

Alle therapeuten zijn opgenomen in de kwaliteitsregisters van de desbetreffende beroepsverenigingen. Dit betekent dat u bij ons verzekerd bent van een kwalitatief goede behandeling en dat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen ons vak. Kwaliteit staat voorop. Onze praktijk voldoet aan de hoogte kwaliteitseisen en is HCA gecertificeerd. Dit houdt in dat we een plus en topzorg praktijk zijn.

Verder staan gemoedelijkheid, laagdrempeligheid en snelle hulp bij ons hoog in het vaandel. Wij werken niet met een wachtlijst en zorgen er voor dat u binnen enkele dagen een afspraak hebt.

We participeren in meerdere lokale netwerken zoals het parkinson net, COPE-actief (COPD), hart-vaat-long netwerk Twente, rugnetwerk Twente, echo netwerk Twente en Cofys in Enschede. Landelijk zijn we aangesloten bij Fysiotopics, een netwerk van allemaal plus praktijken.

Fyon Het Stadsveld biedt ook de mogelijkheid tot medische training; bewegen onder fysiotherapeutische begeleiding. U wordt vooraf gescreend en samen met u stellen we doelen op om uw lichamelijke fitheid te verbeteren.

Binnen onze praktijk zijn ook ergotherapeuten, cesar-mensendieck therapeuten en een logopediste werkzaam. Hierdoor kunnen we een efficiënte multidisciplinaire behandeling aanbieden.

 

Adres

  • Straat: S.L.Louwesstraat 21
  • Postcode: 7545 ER
  • Plaats: Enschede

Contact

  • Telefoon: 053-4313219
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vul uw adres in en bereken de route